Tarta cu nectarine

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Oct 2012 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt moale
  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 1 vf de cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 6 nectarine coapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se unge o tava si se tapeteaza(tava mea a avut 26 cm).

Intr-un castron se pun untul moale cu faina, zaharul, praful de copt, ouale, iaurtul, sarea si se amesteca bine.

Nectarinele se desfac de samburi si se pun in tava cu partea in care a fost samburele in sus, peste care se pune aluatul.

Se baga la cuptor pentru aproximativ 50 min-1 ora.

Se face testul cu scobitoarea. Cand este coapta se lasa putin la racit, apoi se rastoarna pe un platou.

Se poate servi calda cu o cupa de inghetata sau rece la o cafea.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si bezea